afri - kasa - fari
  team start afrika
2006-2008
foto's
2009-2010
afrika
2011-2012
email gastenboek linkskeesjacobinepieterjannestijn


top

Voorstelronde


Ons team, ons wereldteam wel te verstaan,

Kees
 
Kees (1963) in het dagelijks leven ingenieur elektrotechniek. Hij werkt als zelfstandige. Kees houdt van zeilen, fotograferen en is degene die zich met de planning van de reis en de ver-herbouw en het onderhoud van de auto bezig houdt

klik hier

klik hier

Jacobine
 
Jacobine (1969) is A-verpleegkundige, sociaal kunstzinnig therapeute, en heeft haar eigen praktijk. Jacobine houdt ook van zeilen, tennist graag en vindt het erg leuk om mensen te ontmoeten en contacten aan te gaan.

klik hier

klik hier
 
In 1993 zijn zij getrouwd en zijn zij samen anderhalf jaar op huwelijksreis geweest. De reis begon toen ook in Afrika (van Namibië over land naar Kenia), toen overgevlogen naar India, over land naar Nepal. Gevlogen naar Thailand, door naar Nieuw Zeeland, Indonesië, Maleisië, Thailand, Birma, Nepal, Tibet, China en toen met de trein naar huis. Kees heeft daarvoor en daarna ook reizen gemaakt, is een aantal keer met een oude Peugeot naar West Afrika gereden en vervolgens van daaruit doorgestoken naar Kenia (auto verkocht en met de rugzak verder).
 
Het team is in de loop der jaren gegroeid, want er kwamen drie kinderen die ook mee wilden reizen. Vanaf november 2006 tot en met juli 2008 heeft het KASA-team in 536 dagen het hele Afrikaanse continent rondgereisd. (Zie pagina afrika
2006-2008
):

Pieter
 
Pieter (1996) zat afgelopen schooljaar in de tweede klas (klas 8) van het Michaël college in Prinsenbeek.( www.michaelcollege.nl ) Hij houdt van hockey, lego, muziek en crossen met zijn fiets. Pieter vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, is technisch en kan goed tekenen.

klik hier

klik hier

Janne
 
Janne (1998) zat afgelopen jaar in de eerste klas (klas 7) van het Michaël college in Prinsenbeek. Janne houdt van paardrijden en speelt ook graag hockey. Janne is erg handig, creatief en helpt graag. Janne vindt het leuk om te gaan reizen, maar ze vindt het heel erg vervelend dat haar vriendinnen en opa en oma gaat missen.

klik hier

klik hier

Stijn
 
Stijn (2001) zat afgelopen jaar in de vierde klas (groep 6) van meester Ad op de Rudolf Steiner School in Breda. ( www.vrijeschoolbreda.nl) Stijn is een echt buitenkind, heeft eigen kippen en speelt ook hockey. Stijn is bovendien onze dromer, denker en filosoof.

klik hier

klik hier
 
top